Onze doelen

Op dit moment zetten de vrienden van Villa Vivre zich in voor:

Qwiek Snooze
Yes, de Qwiek Snooze is besteld en komt begin 2020. Oh wat zullen de kinderen blij zijn. 

Wie kent dat gevoel niet? Rustig wakker worden door nog even op de snooze knop te drukken, wanneer de wekker afgaat? Vaak hebben we veel meer moeite met het rustig inslapen. Zeker in de zorghuizen, waar onrust in de nacht steeds meer toeneemt, is een ‘snooze knop’ vóór het slapengaan een gewenste oplossing. Zorgverleners krijgen dagelijks te maken met slaapproblemen bij cliënten. De Qwiek Snooze zorgt ervoor dat de kinderen rustig gaan slapen met rustgevende klanken.


Bakfiets
Nadat we een berging hebben geplaatst kunnen we de bakfiets gaan bestellen. Deze hebben we in offerte staan. We willen graag de Babboe Curve-E bestellen. Daar willen we dan graag een aangepaste kuip in hebben zodat de meeste kinderen er ook gelijk in kunnen.
Dit is de fiets:

En…
Ook zijn er nog kleine wensen zoals een water- en of zandbak, een blokkendoos, kussens, pionnen, een planbord, lava lampen, Qwiek projector e.d.

Gerealiseerde doelen


Schommelstoel, zodat de verpleegkundigen even lekker kunnen ontspannen met de kinderen op schoot (december 2018)
Met deze schommelstoel kunnen de verpleegkundigen de rust nemen met het kind en een ontspannen moment aanbieden. Met een schommelende beweging worden veel onrustige kinderen rustig.

Een belevenistafel van ‘Onwijs’ (December 2018)
Met deze tafel kunnen we de kinderen prikkelen en stimuleren in hun spelgedrag en aanspraak doen op hun betrokkenheid. De kinderen kunnen door speciale software op aangepast niveau spelletjes doen of tekenen. De belevenistafel stimuleert met beeld en geluid.

Berging (juni 2018)

Door hulp van stichting Annetje hebben de Vrienden van Villa Vivre een mooie bijdrage kunnen leveren aan de berging, zodat we meer spullen kunnen aanbieden voor ontspan en/of snoezelactiviteiten. Heerlijk!
Dank je wel Annemieke van Puijenbroek voor het realiseren van de berging.

Bedbox voor in slaapkamer nummer 3 (mei 2018)
Raymond, voorzitter en vriend van Villa Vivre aan de hobby om een splinternieuw aangepast bed in elkaar te zetten en je zult het niet geloven, maar hij had gezelschap van de liefste moeder (op Moederdag), maar ook directeur van Villa Vivre zelf; Evi!

Bedankt voor je hulp, we zijn een prima klusteam samen en wat zullen hier veel kinderen rustig slapen.

Bedbox voor in de woonkamer(nov 2017)
Voor de kindjes van Villa Vivre staat een prachtige box klaar sinds oktober 2017. Veel speel-plezier en als je een keer een van de oogjes oogje dichtknijpt begrijpen de vrienden dat best wel!

 

Mooi hoeslaken voor in de nieuwe bedbox (oktober 2017)

Er is een mooi hoeslaken geleverd door Ooievaargeland.nl en dat maakt de box ‘af’.

Een modderkeuken voor in de tuin (aug 2017)

Wat is er nu toch leuker dan een modderkeuken in de tuin voor de kinderen. Het stimuleren van het gevoel, op ontdekkingsreis naar zand en de combinatie met water. Hier worden de kinderen blij van.

Aankleding tweede slaapkamer

Villa Vivre heeft behoefte aan uitbreiding zodat er meer kindjes kunnen blijven slapen. De ruimte ervoor is inmiddels gecreëerd. De Vrienden willen zorgen voor een sfeervolle inrichting, leuke materialen, verlichting e.d. Ook een super mooi tweede bed hebben wij weten te realiseren. Nu kunnen broers en zussen ook komen logeren in een veilig bed.

Vrijkaarten voor de bezoekers van Villa Vivre voor de Beekse Bergen

De Vrienden van Villa Vivre heeft namens de Beekse Bergen entree kaarten aangeboden gekregen om met de kinderen en de begeleiders een bezoek te gaan brengen aan het park!  Hoe fantastisch is dat? Daar kunnen we veel kinderen blij mee maken. Beekse Bergen enorm bedankt voor jullie gulle gift

Knuffel ‘Uil’ voor de kleine vriendjes van Villa Vivre (juli 2017)

Speciaal voor de kleine vriendjes van Villa Vivre heeft Liesbeth Huijbregts in haar vrije tijd deze prachtige knuffel uiltjes gehaakt. Binnenkort worden de eerste uiltjes uitgedeeld aan de trouwe bezoekers van Villa Vivre. De uil staat voor de oeroude wijsheid, maar is onmisbaar om een heerlijk ‘uiltje te knappen’.

Bakfiets en Wandelwagen (Kiwanis)

Watermuur (Stichting Annetje)

Fotosessie (fotografie Daan)

Gezellig en veilig bed (Rabobank Tilburg)